Bakkerij Vlaailand, voor de lekkerste vlaaien!

Bakkerij Vlaailand, opgericht in 2000,  is een specialist in het maken van hoogwaardigeverse vlaaien en gebak.
Bakkerij Vlaailand levert dagelijks super verse vlaaien, en ook heerlijke taarten, aan onder andere Supervlaai, Bakker Bart en Vlaaigilde.
Daarnaast produceert bakkerij Vlaailand ook ingevroren producten voor derden. Dit zijn de traditionele raster en kruimel vlaaien en een compleet assortiment half fabrikaten (o.a. open vlaaibodems maar ook vlaaibodems voorzien van bavarois in diverse smaken en bijvoorbeeld geleispiegels).
Bakkerij Vlaailand is een mogelijke partner voor Retail klanten. Een compleet assortiment vlaaien, taarten en klein gebak kan dagelijks worden aangeleverd. Centraal aanleveren aan een DC of  op locatie is iets waar we goed in zijn. Via een zeer professioneel distributienetwerk worden onze producten elke nacht door geheel Nederland afgeleverd.
Naast een fantastische kwaliteit staat bakkerij Vlaailand ook voor een hoge service graad naar onze klanten. We denken graag mee met klanten over mogelijke oplossingen en hebben een zeer brede kennis in het ontwikkelen van producten.
Kortom bakkerij Vlaailand een specialist in super verse Vlaaien en een echte partner in banket.